Man ved det er mandag når...

Status…

fullsizerender-1

Som det nok ikke er gået nogens næse forbi, så er jeg jo ikke en pro-blogger! (Duh!😁) Jeg har altid synes det var sjov at skrive, men startede egentlig bloggen her, fordi jeg arbejder med markedsføring og selv har arbejdet med nogle af de søde og dygtige bloggere vi har her i Norden, men de fleste bloggere er enten mommy- eller fashion bloggere. (Mommy, som i barselsmødre eller mødre til små børn.) Så når jeg gerne ville have fat i seje bloggere til tween kiddos, så ledte jeg lidt forgæves.

Jeg kan også ret godt lide at finde ud af hvordan ting fungerer, og derfor besluttede jeg mig for, en dag hvor jeg fulgte min datter i skole og gik rundt med en lort i en pose, at nu ville jeg sætte mig ind i denne her blog-verden indefra, og skrive om nogle af de mange skøre, sjove, skæve og helt almindelige ting, som jeg oplever i min hverdag. 

Jeg ville gerne finde ud af hvad det er folk gerne vil læse, hvad de trigger på, hvornår på døgnet de læser med, hvordan man overhovedet får skabt en følgerskare, hvordan og hvornår man bruger de sociale medier til at promovere en blog etc etc.?

Altså her mere end halvandet år efter, så har jeg stadig ikke fundet svarene på ovenstående! 🙈

Nu har jeg jo desværre heller ikke været helt så flittig med skriveriet, opsætningen på min blog er stadig helt standard, jeg kan ikke finde ud af at markere links, så de ikke fremstår “usynlige” og fatter stadig ikke hvorfor det ikke lykkes mig at sætte min blog op til bloglovin, når jeg nu HAR forsøgt! Det er jo bare lidt for sjov det hele, men jeg bliver alligevel så glad når jeg kan se på statistikken at der faktisk er nogen der følger med. ❤️

Jeg er ikke særlig konsekvent med mine indlæg. Har nogle gange en masse på hjerte, men ingen tid, og andre gange tid, men ikke noget på hjerte, som jeg synes er passende at dele i cyper space. Til tider er jeg også begyndt at være lidt begrænset af, at jeg nu har store børn (og nogle af deres venner) som jeg er forbundet med på de sociale medier, og som på den måde kan finde vej til min blog. Det kan også nogle gange være en barriere for hvad jeg kan skrive i mine indlæg. 

Jeg har heller ikke gennemskuet hvordan mine indlæg bliver synlig på bloggers delight, hvor bloggen er hosted eller hvordan mine tags eller kategorier bruges ifht søgning? Jeg får ikke sat mig ind i den slags… Men jeg kan konstatere at det er lidt svært at skabe interaktion med jer der læser med, og at størstedelen af de kommentarer der kommer på mine indlæg er fra folk jeg kender (tak søde mennesker), at hver gang jeg tænker at jeg ikke får skrevet mere, så er der nogen der rykker mig for nye indlæg (tak igen!) og at et af mine mest læste indlæg handlede om et Lala Berlin tørklæde, og jeg brugte et meget omdiskuteret F-ord i min overskrift! (UNDSKYLD! Mega dårlig stil, men det virkede! Sgu!)

Forvirringen er komplet, men tak fordi I læser med og alle er velkomne til at udfylde en seddel og smide den i ris og ros boksen ved udgangen! 👍🏼

Ha’ en dejlig aften! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved det er mandag når...