Familien i glas og ramme - sort på hvidt.

Man ved det er mandag når…

Man husker sin madpakke og sin taske. Er lidt presset på tid, så man tager kaffen med i bilen. Hyggesnakker med en veninde de 45 minutter det tager at tilbagelægge de sølle 14 km. der er til kontoret, så fokuserer ikke så meget på den håbløse morgentrafik. Alt godt so far. Slukker bilen, drejer kroppen til passageresædet for at tage sin computer, taske og madpakke, og så finder ud af at man har kørt freaking 45 minutter forgæves! Computeren ligger derhjemme! Det er fanme dumt!!
Det er i princippet oplagt at man kan glemme sin computer, når man ikke har den i sin taske, men tror simpelthen aldrig at det er sket for mig før, og jeg har immervæk arbejdet på en laptop i virkelig mange år. Har et skrig-pink og meget gammelt Marc Jacobs sleeve, så det er ikke sådan at overse. -Før her til morgen!

Excuse my French, men sikke noget f*cking lorte lort og freaking waste of time!!! Så vender jeg da bare konebilen, og bruger denne gang 50 minutter på at køre de sølle 14 km hjem igen!

-Og hvis du spørger dig selv hvordan det kunne ske? Så siger jeg bare lige som alle andre herhjemme! Det var hunden!! 
Ej seriøst, hvem er det der fiser? -Det er hunden! 

Nej, vi har fejret 10 års fødselsdag siden i torsdags, og jeg har haft hovedet fyldt at flag, kagemand, børneaktiviteter og om jeg havde bagt boller nok, krydret med familiens håndboldaktiviteter naturligvis! (Bevares, ikke en weekend uden håndbold!) Har haft ryddet køkken og gang for alle løse dele og rod, så min arbejdscomputer var endt i soveværelset bag en kommode, og sprang mig derfor ikke i øjet i morges. Skulle også lige finde mine nøgler (som lå i træningstaske i kælderen. Hvor ellers?!?), igennem den daglige diskussion med T omkring ejerskab af headset på køkkenbord og have barn til at hente mobil i oplader, som jeg også havde glemt, men nu havde jeg fået sko på. Altså var min exit en lille smule kaotisk, men slet ikke forhold til hvordan den kunne have været, hvis T havde været så letsindig at parkere BAG VED mig i indkørslen! Så var jeg virkelig kommet ud af døren på det forkerte ben, men det er en helt anden historie! 🙂

Nå, men hvis jeg skal finde noget positivt ved denne morgen, så må det jo være at jeg faktisk meget bedre kan lide kaffen hjemme hos mig selv! 😉 God mandag derude!

 

The dog did it!

                                              

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familien i glas og ramme - sort på hvidt.