And the winners are...

Hvad vil du egentlig kalde en stjerne?

Jeg har i dag hjulpet min søde bonusdatter med at få et lille interview med en kendt og biografaktuel dansk skuespiller, som jeg selv har haft lidt kontakt til via nogle af mine gamle jobs. (For blot at understrege at jeg altså ikke  helt ud af det blå har stalket den stakkels mand! 🙈)  

På Elise Smith Skole, hvor S går,  skal de lave en avis, hvor temaet er stjerner. Som jeg har forstået det, så handler det om alle slags stjerner. Altså både dem på himlen og dem vi ser på TV, og hvad vi i det hele taget forstår ved stjerner.

S og hendes klassekammerat havde udarbejdet nogle ret umiddelbare og søde spørgsmål, som han (gudskelov for min street credit!) var så sød at besvare. 

Et af spørgsmålene lød: 

Er man stjerne når man er skuespiller?

Hvortil vedkommende svarede:

Hvis man har lavet nogle gode og fantastiske ting som folk kan lide som skuespiller, synes jeg man er en stjerne. Men det at være stjerne er noget vi har opfundet for at have idoler. Mine børn og min kone er også mine stjerner, selvom de ikke er kendte for noget. Så vi kan godt være hinandens stjerner.

Jeg synes det er SÅ fint svaret. Børn og unge i dag har så travlt med det at være kendt eller være en stjerne. Kim Kardashian, er hun en stjerne? Er Oliver fra Voice Junior? Er skuespillerne fra tween-serien Sam & Kat stjerner? Er man en stjerne hvis man er en youtuber med 87.000 følgere, eller skal man have udrettet noget der har givet genlyd i hele verden? Været Michael Jackson eller Nelson Mandela? -Og hvad med Mikkel Hansen, er han ikke en stjerne? 

-Og hvad betyder det så at få status som stjerne? 

En interessant diskussion og et super godt tema af skolen at bringe på banen. Jeg glæder mig vildt til at læse den endelige avis, og hvis du er interesseret i at læse hele det fine interview, så må vi se om jeg kan få tilladelse til at bringe det her på bloggen når avisen er udkommet. 😉

(Jeg vil jo nødig spoile deres arbejde eller afsløre hvem “stjernen” er, så selvom jeg har hele interviewet her, så er min mund lukket med syv segl! 😉 .)

yoursign

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the winners are...