Er du til kram eller håndtryk?

Lala F*cking Berlin!

Ja, jeg har flere Lala Berlin tørklæder. De er latterligt dyre, og selvom de vist nok nu indimellem kan findes på bud i føtteren, så er det stadig mange penge, men de er varme, klassiske og rare at have på.  Jeg har haft mine i flere år, og de var nogle af de ting, som jeg insisterede på måtte og skulle renses efter vi havde haft brand i vores hus. De er bare ikke længere helt de samme, og ét af dem har jeg også brugt på skiferie, hvor det har siddet fast i velcroen på min jakke og derfor har nogle små huller.
Når min datter (10 år om 14 dage) er snottet, så får hun lov at låne det tørklæde, fordi hun synes det er rart, og så ved jeg hun har det på.
Nu har jeg det i forvejen sådan lidt stramt med at der er mange helt unge teenagere der er begyndt at gå med tørklædet, for det ligner sgu da ikke noget, at en pige på 13 år går rundt med et tørklæde til så mange penge. Derfor har jeg også haft mine betænkeligheder i forhold til om jeg skulle lade hende bruge det i skole, men har nu her valgt at se gennem fingre med det fordi det er et gammel tørklæde med huller i, og lille M ikke aner hvad det er, men bare godt kan lide det.

I går kommer barnet så hjem fra skole og fortæller at de har en lærerstudernede, som har spurgt hende om hun ved hvad det er for et tørklæde hun har på. At det bare er hendes store drøm sådan et tørklæde, og om min datter ved hvad det koster? -Hvorefter hun fortæller lille M at det koster 3000 kroner!

Det kan godt være at det er pinligt, når jeg går tur med min datter og svinger en hundelort i en pose mens jeg laver Pinnocio hop eller giver hånd i stedet for at kramme, men det her hører til en helt anden kategori pinlig!
Jeg blev faktisk pinlig til mode og måske lidt flov. Lille M anede ikke hvad tørklædet koster. Hun er ligeglad med den slags, og jeg har bare bedt hende passe på tørklædet fordi det er mit og lidt dyrere ende dem vi køber i H&M. (Rent faktisk passer vi bare i al almindelighed godt på vores ting. Både hende og jeg.)
Jeg vil ikke have at min datter render rundt og tror hun er noget, eller at andre tror, at hun tror hun er noget! -Og jeg magter slet ikke at en lærerstuderende måske tænker at hun er et typisk forkælet Risskov barn! Hun mangler ikke noget, men vi går heller ikke op i hvor tingene kommer fra, hvis bare de er fede og af en nogenlunde kvalitet, og hun er på ingen måde bevidst om eller interesseret i  den slags selv endnu. (Gudskelov!)

Jeg synes det er kæmpe svært netop fordi lille M ikke ved hvad Lala Berlin er, og det er jo bare et gammelt tørklæde, som andre måske ville have kasseret, men jeg ved jo dybest set godt at det har en signalværdi.
(Hun har også et af de små som er beregnet til børn. Dette har hun fået i gave, men bruger det ikke længere. Det har bare aldrig været et issue, for hun var yngre da hun brugte det, så der skænkede jeg det ikke en tanke.)

Så kære læsere, skal hun have lov at bruge det store gamle tørklæde af mit eller skal jeg gå i gemmeren og finde et andet til hende?

 

mogberlin

5 kommentarer

 • Molly My bruger også mit, udelukkende fordi hun syntes det er så blødt! Det er det jo helt ærligt også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  I har begge så god stil 😘 Og det uanset mærke. Fair nok den pædagogstuderende gerne vil have tørklædet – det er jo også skønt. Men så skulle hun bare stoppe der. Skøn weekend 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja S

  Hold da op hvor blev jeg provokeret da jeg læste dit indlæg. Hvor er det upassende og grænseoverskridende at en lærerstuderene fortæller M hvad tørklædet koster. Giv du din dejlige datter tørklædet på og lige hvad det ellers passer dig, du har en datter som ikke går mere op i at have den rigtig håndboldtrøje end hvad et tørklæde koster, så det går nok 😉
  Kh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morpinlig

   Tak for parallellen til håndboldtrøjen. Det er så rigtigt! Ifht den studerende, så tror jeg sådan set ikke at hun har haft til hensigt at sige noget upassende. Jeg tror bare et øjeblik at hun glemte, at det var en 10 årig pige, som stod overfor hende. Kh M

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du til kram eller håndtryk?