I told you so!

Er blevet forkælet i Kbh.

Jeg er så heldig at jeg har en ualmindelig gæstfri veninde, som bor i Kbh., så jeg slipper for at sove på hotel, når jeg har noget jeg skal derovre.

Jeg er faktisk også så heldig, at hun har en klinik, hvor hun tilbyder alverdens krop- og ansigtsbehandlinger. Klinik BodyImage, som ligger i Viborggade på Østerbro.
Jeg er (desværre) på ingen måde typen der jævnligt investerer i ansigtsbehandlinger, masker, kropsbehandlinger eller lign., så jeg fatter jo ikke halvdelen af alt det hun laver, hvilket har resulteret i en del kommunikationsproblemer gennem årene, men jeg synes det er spændende, hun er piv dygtig, og så er også så heldig at hun gider forkæle mig indimellem.
Det skete så dejligt nok i går. ☺️

Syntes ærlig talt at jeg trængte til at blive frisket lidt op over hele linjen, så jeg fik en opstrammende og udrensende krops-wrap. Først bliver hele korpus smurt ind i en mudderlignende masse, som her en hel masse vilde egenskaber. (Mens man står med bar røv i engangstrusser! Herrertrusser that was, så jeg lignede jo en der havde en diller! Men de var åbenbart de bedste til den her slags!) Derefter bliver man viklet ind i en hel masse varme bandager, indtil man mest ligner en mumie. Herefter bliver man pakket ind i tynd plastik og anbragt i en kæmpe varmepose. Rimelig spøjst egentlig. Fik da også grinet pænt meget. -Eller så meget man nu kan når man er godt viklet ind i bandager! 😄

Min favoritbehandling har indtil nu været en oxygen ansigtsbehandling, men i går prøvede jeg noget nyt. Mens jeg lå som en forpuppet mumie på briksen, fik jeg en kemisk peeling i ansigtet. Dermashine/Illumious hedder behandlingen.

Begge behandlinger er helt fantastiske, og selv i dag efter alt få få timers søvn, en lang dag og 3 timer i bilen hjem, så kan jeg stadig se hvilke mirakler seje og dedikerede Henry udrettede i går. -Og jeg nyder det, for det er desværre en stakket frist. Den slags skal holdes lidt ved lige, og selvom jeg har fået alverdens cremer og prøver med hjem, så ved jeg jo god, at jeg ikke får fulgt op på det, og så må jeg jo bare leve med kroppens forfald, når jeg nu ikke kan overtale damen til at rykke klinikken til Aarhus! 😝

-Heldigvis bruger jeg da ikke briller! Endnu………. 👓

IMG_8137

Kønt? Nahhhh! 😊😊😊

2 kommentarer

  • Du er den skønneste veninde. Af hjertet tak. Min lattermuskel blev totalt overbelastet. Er glad for at jeg engang imellem kan “imponere” dig! 🙏🏻❤️️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er den skønneste veninde. Af hjertet tak. Min lattermuskel blev totalt overbelastet. Er glad for at jeg engang imellem kan “imponere” dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I told you so!