DIY med Krea Åse! :)

Boligdimser… :)

Jeg har en kollega, som sammen med sin hustru har en cool lille nebengeschäft, hvor de designer og producere (lokalt) ting til hjemmet. De laver mange sjove og finurlige ting, og jeg har bl.a. forelsket mig voldsomt i deres wall dots. De fås enten med beslag, så de kan bruges til bøjler eller med beslag til fyrfadslys.

Forleden havde jeg et sæt med hjem, som jeg er helt vild med. –Til fyrfadslys. Synes de er så cool og retro, og selv indpakningen holder hele vejen.

Havde kækt stillet dem an på køkkenbordet med lys og beslag, og ligesom forventet at min begejstring var delt, men kender I det, når noget falder heeeeelt til jorden?
T synes bare overhovedet ikke at de er fine, og kan slet ikke se hvor de skal op henne!
Så nu har jeg pænt pakket dem ned igen, men ved I hvad? Hehe! De skal nok komme op, og det bliver lige præcis der hvor JEG vil have dem! 😈😉

I kan se flere finurlige produkter på www.dimsdims.dk eller følge dem på insta @dimsdimsdk – De har også nogle super fine amagerhylder i akryl, som har et langt mere moderne look. Super cool til børne- og teenageværelser. Tjek dem ud! 👌

Skærmbillede 2015-11-26 kl. 18.23.30IMG_6952
IMG_6953

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY med Krea Åse! :)