Godnat og sov godt! -Eller noget...

FAKE NEWS!

Billede lånt fra Yahoo News…

Lige inden min datter hopper på cyklen her til morgen siger min mand: ”Preben (ja, lad os kalde ham det) fra klassen har lus. Har du set det?”

”Nej!!! Hvor ved du det fra?” Svarer jeg forfærdet.

Hans mor har skrevet det på Facebook, svarer T.

Hmm… tænker jeg, og håber at hun også har skrevet det ud på forældreintra. Hun er formodentlig ikke venner med alle forældre på FB, så andet er da dårlig stil.

Jeg smækker fluks vinduet op og råbe at barnet bare har at lave en knold når hun kommer i skole, for der står på forældreintra at Preben har haft lus med hjem.

Barnet gider ikke lave knold, så vi diskutere lidt, og jeg truer med lusekur med det samme hun træder ind ad døren fra skole, hvis hun ikke parere ordre.

Jeg tænker, at jeg lige vil dobbelttjekke forældreintra, og der står ingenting! Kan mærke at vreden begynder at ulme, og synes virkelig det er dårlig stil. Jeg tjekker så den søde mors opslag på Facebook, og for fanden Thomas!!!

Der står INTET om at Preben har lus – som i overhovedet ikke!

Hun skriver, og jeg citerer ordret inklusive smileys:

Har haft syge børn med feber de seneste 10 dage. Sideløbende er der løbende kommet mails fra bhv og skole; vi har lus – kæm, vi har børneorm – tjeck, vi har opkast/diarré – hold børnene hjemme. Frem med maske og handsker🤮🤧😷. Tanker til alle jer der derude, som ‘deler’ efterårets luner med os🍂

Hvis det også er sådan han læser mine SMS beskeder, så forstår jeg bedre hvorfor han altid kun har halvdelen med hjem, når jeg sender ham en indkøbsliste!

Min datter er over alle bjerge og har heller ikke taget sin telefon med i skole, så jeg kan ikke nå at dementere den åbenlyse usandhed, som jeg gav hende med i skoletasken her til morgen, fordi jeg antog at min mand faktisk videregav korrekte oplysninger.

Kan kun tænke på at ringe til Prebens mor og sige undskyld hvis jeg ender med at være anledning til at der nu bliver spredt fake news i 6.a, men jeg har bare den vildeste angst for de der små lede væsner, som er så pokkers svære at slippe af med når man er udstyret med et kæmpe garn, så derfor den prompte reaktion!

UNDSKYLD! Undskyld Prebens Mor! Jeg føler med Jer, og håber at I snart kommer på den anden side, og slipper af med efterårets luner og plager, og vil fremover altid dobbelttjekke mine kilder!! 🙈

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat og sov godt! -Eller noget...